Time of the sixth sun

posted in: Blogg, Ställer om | 0

We have to change our focus.

We have had irresponsible leadership based on irresponsible systems.

We have to change the system so that, in fairness to the leaders, that they focus so much longer.

We have to focus on what is going to happen.

Climate change is a great wake up call.

Whether that climate change … to what extent it’s caused by humans and to what extent it’s caused by the sun getting hotter and the sun cycles is an open question, but the pollution of planet Earth and the desecration of the great mother is not. Is not.

It is time for responsible leadership that thinks generations ahead.

Big change is needed and it is needed now.

Yes, you.

(citat från första delen i serien Lifting the veil, mer info nedan)

”Baksidan” av en av fyra resta stenar på Greby gravfält

Igår såg jag filmen. (https://timeofthesixthsunlaunch.com/themovie1tya28300857) Den är 1:49 lång och man kan välja undertext på flera språk, bl.a. svenska. Den var omvälvande för den påminde mig om varför jag existerar. Det känns oerhört viktigt att så många som möjligt ser den. Oavsett om man tror på filmens budskap eller ej. För den väcker frågor, och som bekant löser vi inte dagens stora utmaningar med gamla tankesätt. Att ”vara i frågan” är kraftfullt; vi kan få syn på nya saker.

Är osäker på om länkarna fungerar, för jag registrerade mig för att kunna se filmerna. Testa att registrera dig om du vill få mailen med länkarna själv: http://timeofthesixthsun.com Filmerna är endast öppna och gratis under en begränsad tid. Möjligen ligger den första filmen endast ute någon dag till. Så skynda om du blir nyfiken.

Det hade varit otroligt givande om fler i min närhet ville se filmerna. Är sugen på att träffas och samtala, få veta vilka impulser och frågor andra får av det hela. Ja, så länge det inte blir debatt, vill säga 🙂 Just detta med att vara i frågan är själva grejen.

Nu följer fördjupade intervjuer i en serie på nio avsnitt. Här är det första: https://timeofthesixthsunlaunch.com/episode1ntu?utm_source=browser&utm_medium=push_notification&utm_campaign=PushCrew_notification_1556122127&pushcrew_powered=1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.