Priser

På grund av lärdomarna under min livsresa är jag övertygad om att det ekonomiska systemet,  såsom vi lärt oss det, ställer till stora problem. Inte bara för enskilda individer som kämpar för att få det att gå runt, utan även i ett globalt (klimat)perspektiv. Enligt min erfarenhet är den globala idén om jakten på pengar – som en symbol för frihet och välmående – en av de stora problemen vi står inför att lösa. Jag har alltid känt en stor olust inför att be om pengar, begära betalt, eller sätta pris på det jag gör. Jag har också upplevt det fördunklande beroendet av pengar. Rädslan att bli utan. All skaparkraft sugits in i den ekonomiska mätkvarnen: är det värt det, vad vinner jag på detta, hur blir utfallet?

Nu har jag stuvat om i mitt liv så att jag inte behöver så värst mycket pengar längre. Det gör mig friare än jag någonsin varit. Därför vill jag inbjuda mina kunder att betala vad de tycker att de kan avvara och vad de tycker att tjänsten är värd. Mina tjänster är just tjänster, och jag känner mig som mest levande och glad när jag ger fritt från hjärtat. Därför tar jag inte vilka uppdrag som helst, endast sådana som bidrar till min känsla av mening och ömsesidig glädje. Det uppstår ofta i ärligt samspel med andra medmänniskor.

Tycker du detta låter som rappakalja? Läs då vidare, och andas ut:

För att det ska bli enkelt för er som har svårt att ta ansvar för värdet av egna och andras insatser i förhållande till vad ni redan har, eller för er som tycker detta låter fullständigt galet så kommer här en prislista. Se det gärna som riktlinje att utgå ifrån :-).

Priserna är exklusive moms.

Båtutflykter, vandringar, tysta utflykter, läxhjälp, studiestöd:

350:-/tim

Föreläsningar

1000:-/tim

Textproduktion, några exempel:

  • Artikel minimum 300 ord, maximum 500 ord – 1000 :-
  • Artikel 500 – 1000 ord – 2000:-
  • Blogginlägg 200-300 ord 800:-
  • Översättning(engelska + nederländska) – 1:-/ord

I övrigt beror det på vad för slags text det handlar om, i vissa fall tillämpas timpris. Kontakta mig för mer information.

Fotografier:

500:-/foto, särskilda villkor gäller kring upphovsrätten, kontakta mig för information. Vill du ha dem som tavla hamnar priset på 1500:- – 3000:- beroende på storlek.

IMG_4521