Idén om jakten på pengar – som en symbol för frihet och välmående – är en av de stora problemen vi står inför att lösa. Jag har alltid känt en stor olust inför att be om pengar, begära betalt, eller sätta pris på det jag gör. Jag har lidit av beroendet av pengar; hybrisen som uppstått när de flödat in och rädslan att bli utan. All min skaparkraft har sugits in i den ekonomiska mätkvarnen: är det värt det, vad vinner jag på detta, hur blir utfallet? Detta är ohållbart på alla plan.

Min inspiration kommer från olika källor men en av de största är Charles Eisenstein, här förklarar han hur vårt nuvarande ekonomiska pengasystem skapar elände.

Därför vill jag inbjuda mina kunder att betala vad de tycker att de kan avvara och vad de tycker att tjänsten är värd.

Mina tjänster är just tjänster, och jag känner mig som mest levande och glad när jag ger fritt från hjärtat. Därför tar jag inte vilka uppdrag som helst, endast sådana som bidrar till min känsla av mening och ömsesidig glädje. Tillit växer i ärligt samspel, när det råder balans mellan det som ges och tas emot. För de som vill ha riktlinjer att utgå ifrån:

Priser (moms tillkommer!)

Betala kontant, via swish (1232966539) eller faktura. Priserna är EXKLUSIVE MOMS.

OBS: Vid swishbetalning ange vad du betalar för (ex donation eller båttur)!

Båtutflykter, vandringar, tysta utflykter, läxhjälp, studiestöd, rådgivning mm: 350:-/tim Föreläsningar 2000:-/tim + resa Textproduktion, några exempel:
  • Artikel minimum 300 ord, maximum 500 ord – 1000 :-
  • Artikel 500 – 1000 ord – 2000:-
  • Blogginlägg 200-300 ord 800:-
  • Översättning (engelska + nederländska) – 1:-/ord
I vissa fall tillämpas timpris. Kontakta mig för mer information. Fotografier: 500:-/foto, särskilda villkor gäller kring upphovsrätten, kontakta mig för information. Vill du ha dem som tavla hamnar priset på 1500:- – 3000:- beroende på storlek. IMG_4521