Stop de tijd!

| 0

Daarom stoppen! Ik begrijp niet hoe de tijd zo snel kan gaan! Aan alle de tijd dingen gebeuren!

Het kan kalmeren op een gegeven moment alstublieft? Of kan mijn hersenen upgrade zelf op een gegeven moment, dus het is in fase met alles wat moet worden behandeld?

Elke week die ik denk: volgende week heeft het kalmeerde down-dan I…

Ik kon net wakker, dus het was volle snelheid. Verzachten de slechte rug. Schoon (låååångsamt) introduceert nieuwe airbnbgäster, laat ontbijt en hond lopen en plan. Zogenaamde Jan L, het was tijd om gelanceerde Munin weer. Ik vergat de nieuwe blokken ik zou zijn geweest met me die de mast 'd up. Dan zou de mast in plaats. Het leunde teveel in de verkeerde richting hoe we aangepast. Toen kwam ik op dat ik vergeten hout in fockfallet in het blok, dat 4 meter van de mast is. Dus we moesten het downloaden van de port redding ladder en het achteraf op te lossen. Ik had een zere rug en was verward en moe.

Toen was het tijd voor de lunch. Dan was er hond lopen weer. En dan was er de gevallen. Mijn dek heeft pyspunka waren in enkele weken. Tire reparatiewerkplaats vast. En ik had kocht een vat met voorsprong door hen, die ik zou moeten als ballast in de boot hebben.

Download dan een gerenoveerde kettingzaag van Andresen. Dan thuis, crashen op de Bank voor een tijdje. Dan shop, voor alles voorbij was. Dan ik geolied klampen en blokken. Omdat de hond lopen naar blaast de haven om naar te kijken van de boten, voor de wind de fel hard nu. Vervolgens naar de schoonzus en bespreken van een ding. Nu geretourneerde en ontvangen gasten.

Morgen ontbijt koffie met Ammi. Download dan een gast bed ik kocht drie straten weg. Ga en koop de nieuwe volautomatische lenspomp aan Munin (voor auto thema pomp brak af na slechts vier weeks:-(..!), en mounten. Late lunch. Sinds het verlaten van de hond bij een hond wacht ik nog niet geregeld en gaan met mam naar het Göteborg Opera voor diner en dans prestaties. Dan naar huis lopen, downloaden van hond en crashen in bed.

Op zondag, een boottocht met de klant in de ochtend (wow, leuk!)

Op maandag de loop mijn baas nog hebben geen informatie verstrekt als ik verlof in aanmerking.

Op dinsdag, een bezoek aan uw arts.

Ik snap het niet. Alles wat ik ben tot nu toe is heel gewone alledaagse taken die mensen meestal beheren naast hun baan. Maar mijn hersenen niet overweg kan met het helemaal. Of Ja, ja, natuurlijk, maar ik ben helemaal uit.

Voel me als een senior. "Omg mij nood aan winkel voor vier dagen. OMG het is zeer nu…!"

Ja, ik ben beginnen te nemen wat de arts bedoeld door de zinsnede "niet moeten te veel ballen in de lucht".

Fucking shit.

Nou dan. Op dit ogenblik ben ik een slak.

(Maar zelfs de slak wordt voorwaarts verplaatst.)

 

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.