Proberen-op-tångdykerska

| 0

Een paar weken geleden postte ik sommige berichten "Hi-ik-zoeken-timjobb" naar verschillende plaatsen, was ik nieuwsgierig. Een van hen heeft onmiddellijk gereageerd dat ze soms extra hulp nodig hebben. Dus vandaag kwam de dag wanneer ik was buiten met Linnea en Jonas, die loopt van het bedrijf Catxalot uit te proberen hoe het is om de oogst van zeewier, en een beetje praten.

Het was erg leuk! We gingen naar de stier ketel waar Linnea en ik uit stapte in het water en snij de pipe wrench, knöltång en wrack van de blaas. Jonas in wetsuit gesnorkeld uit vinger zeewier, zeewier, havssallat en karragenalg. Het water was warmer dan ik dacht, zelfs als het voelde vreemd opstaan tegen hun dijen in water op de gladde stenen, terwijl het dragen van slipje, wollen trui en fleece jas terwijl zwelt voortdurend geprobeerd om de tip over mij, zodat ik uitstekend genoten!

img_8242

Vinger Tang (Laminaria digitata)

Aan "make-up" Tang rus koeien die ik werd onderwezen; de mooie nieuwe scheuten afgesneden maar te voorkomen dat de oude sega en opslaan van de wortels. Deel van de smaak, maar vooral voor staaf te kunnen blijven groeien. U kan zien van de verschillen in kleur, oppervlak, en Vermijd aangroei. Zo veel verschillende dingen te overwegen, en dus zeer verbazingwekkende feiten over de rijkdom er in zee… Er was een heleboel informatie en het draait goed gedaan in de schedel, nu dat beloof ik! Maar ze kunnen echt zijn ding en zijn gepassioneerd over wat ze doen, dus het was onmogelijk niet besmet te worden! Dus nu mijn kunskapshunger wakker 🙂

img_8243

Zeewier (Fucus musculus serratus)

Linnea en Jonas heeft ook een aanpak mariene hulpbronnen en bedrijfsvoering die mijns inziens de diepste vreugde en eerbiediging van de (Lees hun manifest hier), dus ik ben benieuwd naar de intensivering in die extra tångdykerska wanneer zij hulp nodig hebben.

Spannend! Het moet worden gestopt! Ik begin met een gemakkelijker herhaling van hedendaagse lessen:

Image-2016-09-24-KL-15-35

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.