Naturen – den tysta läkaren.

När du känner att något fattas dig, fast du har allt. När du inte hittar dig själv längre. När det bara surrar av “måste och ska” i varje andetag du tar, varje tanke du tänker. När du springer så fort och effektivt att varje stilla stund som uppstår känns som att något är fel.

Eller när du ramlat ur ekorrhjulet och tror att du aldrig kommer kunna resa dig igen.

Eller om du inte vill hamna där.

Då behöver du tystnaden. Du behöver naturen. Alla behöver naturen. Vi är naturen.

Långsamma, tysta skogspromenader. Suset i trädgrenarna, doften av mossa och barr. Grönska eller gråhet i alla variationer.

Ut med båten mot holmar och skär. Måsarnas skrin, ejdrarnas kurrande, solens strålar i vattenblänket. Och granitens skiftande färger. Stänga av motorn, glida fram tyst och stilla, med eller utan segel.

Upptäck hur livet känns, på nytt. Hör din allra tystaste inre röst. Vakna.

Stäng av mobilen, lägg undan kameran. Var tyst. Andas. Se. Ta in. Välkomna dina känslor, vilka de än är. Allt är perfekt, precis som det ska.

Bara ta emot.

En tyst utflykt

Jag erbjuder besjälade tysta utflykter i skog och i skärgård inom Tanums kommun. Till fots och/eller i bohusjullen Munin. Vi samlas på en avtalad plats i Tanums kommun och jag guidar er enskilt eller i grupper om max 5 personer. Om behov uppstår delar vi med oss om upplevelsen efteråt, utan att analysera, bedöma eller ge varandra råd. Fokus ligger på att varje upplevelse är perfekt och att inget behöver fixas till.

Intresserad av en tyst natur-tur? Följer du med?

Lär mer här om olika typer av utflykter jag kan erbjuda.

  • För vem? Vem som helst som vill kunna höra sin innersta röst igen
  • Erfarenheter Ledarskapsutbildad på School of Graceful Living, erfaren gymnasielärare, kurser i NVC (non-violent communication), De tre principerna, non-duality m.m.