Leer me heel veel!

| 0

De website is zo langzamerhand straks klaar om voor het publiek te worden getoond.

Het ziet er wel goed uit. Met de teksten daarentegen zal ik me nooit echt tevreden mee voelen, maar ze zijn in ieder gevallen voldoende begrijpelijke dat men ongeveer een begrip krijg van de diensten die ik aanbied.

Ik heb me ook geleerd om vertalingen te genereren via een vertaal plugin. Het duurde wel een tijdje voordat ik begreep hoe het werkte, het was niet echt duidelijk … Deze functie is nog niet geactiveerd, maar binnenkort kan men een paar pagina’s in zowel Engels als Nederlands lezen.

En nu net leerde ik hoe ik de home pagina naar de WordPress aplikatie in mijn mobiele telefoon kan linken. Deze post schreef ik vanaf mijn mobieltje ?. Nu kan ik makkelijk nieuwe blogs publiceren via mijn mobiel!

Bovendien heb ik vandaag ook nog eens geleerd om touw te splitsen. Gaat best lekker nu ??!

Apetrots!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.