In afwachting van de

| 0

… Ik zal Munin downloaden dus ik tevreden ben met het genieten van de Perlan. Het is een vreemde liefdesaffaire, die ik heb met de boot. Het is genoeg dat ik ga en kijk nadat ze correct is gedokt in het gezicht van de nacht, dus ik zal worden gevuld met geluk.

Soms zetten zelf voor een tijdje in de boot. Genieten van. Het leven wordt nooit zo evident als op dat moment.

Het is een heleboel kleine verbeteringen op de Perlan blijven. Ik dacht dat ik zou al dat spul al in het eerste jaar rangschikken. Maar het is alsof de behoefte om tijd te nemen.

Knoppen, bijvoorbeeld, is al in de verktygshinken in de boot alle de tijd. Gisteren begon mijn handen plukken ze op zijn plaats. A op de mast, zodat dat het makkelijker om te tekenen van de fockfallet. En dus twee aft, die schieten kogels. Nu maakt het onnodige gebruik van de ringen-it was eigenlijk vrij moeilijk. Als de wind te veel risico blaast van knijpen vingers goed, heeft de ervaring geleerd…

Op vrijdag zullen een zeiltocht. Dan test ik het verschil ?.


 

Ik gewezen op een jib eergisteren kranen te drogen in de zon en de wind. Het is gemaakt van katoen en mal snel als het vocht krijgen klonterig. Ik beugel schoten lijnen op daartoe geschikte plaatsen. Ik dacht dat. Toen ik terug kwam twee uur later, echter, had ik het genoegen om te bekijken hoe de wind een uiterst ingewikkelde knopen had geslagen. Het kostte me een lange terwijl om uit elkaar het hele ding verwarde. Houd in gedachten, wat de wind kan ??!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.