Iets nieuws begint

| 0

Ja nu draait. Kom het nu eigenlijk.

De laatste paar weken heb ik is speuren in de binnenkamer ik om verschillende redenen heeft geen toegang hadden tot vóór. Of durven in te voeren. Niet gemakkelijk om het verschil er kennen. Hoe dan ook, dus ik heb in daar nu en duiken rond. Met de hulp van natuur, volle maan, wereld meditaties, yoga oefeningen, en de occasionele boek, eenzaamheid en een Nederlandse healer/coach, zijn de kamers geopend. Het is zeer interessant en verlossende geweest. En ik ben niet meer bang.

Ik heb waarschijnlijk bang geweest al mijn leven tot nu. En ik zal zeker bang, maar het is alsof de angst niet langer bevoegd om te bepalen. Het kan er, het is mogelijk. Maar het kan niet langer de controle.

Eenvoudige hè:-)?

Tot slot, ik begrijp, Oh nee, ik voel me, de betekenis van deze twee favoriete gedichten:

p1080970

Wees niet bang voor het donker,
omdat het licht er rust.
We zien geen sterren,
Er is geen duisternis.

In de lichte irisringen
je draagt een donkere leerling,
omdat het donker alles wat licht is
met schroom longs aan.

Wees niet bang voor het donker,
omdat het licht is er, rust
Wees niet bang voor het donker,
Als de lichte hart draagt.

Erik Blomberg


p1080957

Rustad, rechte en armor verzegeld
Ik ging vooruit--
maar de horror was de post cast
en van schaamte.

Ik wil mijn armen, gooien
zwaard en schild.
Alle de felle vijandschap
was mijn schild.

Ik heb de droge zaden
REU in het einde.
Ik heb de helder groen
ontrollen.

Machtig is de zuigeling leven
meer dan ijzer,
out van de aarde de hart-gedreven
zonder afscherming.

Lente aanbreekt in winter oorden,
die ik bevroor.
Ik wil ontmoeten leven van bevoegdheden
ongewapend.

Karin Boye

p1080959

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.