Het zou kunnen…

| 0

Bos. Lange wandeling met Tess. Mijn zintuigen zijn doordrenkt met de geuren, de kleuren, de vochtige lucht richting de wangen en de neusgaten. Het lichaam voelt zwaar, pijnlijk en langzaam, op says dat mij zijn om het te nemen gemakkelijk. Ik dwingt me stevig lopen, gewoon om te zien hoe het zal reageren op mijn oproep. Op een gegeven moment heb ik om te beginnen met opleiding van mijn kracht weer. Ik zou natuurlijk worden opnieuw te werken! Onderzoekers eens dat het belangrijk is te verhogen van de hartslag, een beetje bezwete krijgen terwijl elke dag. Ik heb beloofd mezelf te lopen stevig gedurende ten minste 20 minuten per dag. Afgelopen winter, liep ik langzaam, echt mindfullt zo goed. Maart, pannenkoek, kom op nu, vechten op!

Het werkt, ik ben stampen op slim in bijna een half uur, terwijl ik probeer te concentreren op mijn ademhaling in plaats van op mijn eeuwig draaiende gedachten, die momenteel voornamelijk gaat over hoe ik ga ter ondersteuning van mezelf. Mattheten geeft geen manier, maar wordt niet nog erger, ik zweet niet, maar uw hartslag omhoog gaan een beetje, zo goed.

Dan zien we de-eekhoorn. Tess eerste, natuurlijk. En een eekhoorn. We staan, met de muilkorf geconfronteerd tegen deze aardse meesterlijke creaties. Zo ongelooflijk groot kleine dieren, die eekhoorns. De tjattrar, suizen de trap op, ga naar de volgende boom, aandachtig kijken naar ons.

En dan bent u ook pech. Forest indruk overneemt en ik veegde met, in, weg in de magische wereld. Zie elke druppel, elk kleurzweem, voelen alle de geuren, alles wordt maar liefst, sterke, prachtige en vermoeidheid is weggeblazen in hetzelfde ogenblik.

Terwijl ik me toestaat om te nemen in deze extravaganza, een kleine impressie tegelijk, dus stroomt de woorden, zinnen, inzichten ontwikkeld in een gestage stroom. Als elke keer ben ik alleen in de buitenlucht en erin in me.

Vandaag zei de inzichten dat misschien is het helemaal de verkeerde manier om te proberen te "komen weer"…

Ik heb chronisch vermoeidheidssyndroom. Ik vind mezelf in een lichaam waarin onmiddellijk zelf kruiselings zodra ik probeer te leven tot aan mijn visioenen van "weer komen", dat wil zeggen op de oude Kimsättet. De oude Kimsättet bestaat hoofdzakelijk uit optredens van dat aanbod, efficiënte, creatieve, kwaliteit worden bewust en voorzichtig naar voren. Geen kwestie wat ik doe. En het idee dat dit alles zou moeten in geld inkomen resulteren.

Deze fijne website die ik heb voor mij gemaakt is een manifestatie van de oude Kimsättet van denken en organiseren van mijn leven. Een mooie pagina, ik ben zo trots dat ik allemaal door hemzelf gemaakt heb. In voorbereiding, dat bevat alle mijn visioenen van hoe ga ik om geld te verdienen, vervolgens, wanneer ik weer gezond ben. Wanneer energie niveaus voldoende voor het organiseren van parttime salaris leven in combinatie met het zeilen, reizen, de rustige wandelingen, fotografie en freelance schrijven.

Ik wilde mezelf echt kansen om te gaan met alle dat-de idee werkt geweldig in mijn gedachten, mijn dromen te geven. En ik voorbij de cursus om deze pagina te maken. Maar de rest…? Zodra ik begin te doen, te organiseren en te plannen, is zo strak energie. Zodra mijn ideeën zijn gedwongen om te relateren aan dooft de maatschappij snel grilligheid zo de macht. Dimt omlaag, voordat ik zelfs een beetje gekomen.

Het voelt als mijn oude leven, met alles wat die ik heb geleerd, waarheden over wat waar is en ONWAAR, bestaat niet meer. Ik morrelen volledig naar het onbekende. Nieuwe spelregels gelden, maar ik weet niet wie ze zijn.

Maar in de ontmoeting met een blad van degradatie, een verborgen water mirroring of het geluid van zijn poten te blaffen ik waarmaken. Dan zal alles duidelijk worden. En ik wil de magie die ik voel met u delen!

Zou het kunnen dat ik naar haar poten tegen de schors, in plaats daarvan luisteren moet om te trainen voor een terugkeer naar de zogenaamde rat race?

Zou het kunnen dat de rat race zijn functie niet langer kan vervullen?

Zou het kunnen dat de eekhoorns vrij tussen de bomen springen moeten?

Zou het kunnen dat hetzelfde voor ons mens geldt?

Of ben ik een eekhoorn?

Hugs voor u < 3

img_8402 img_8405 img_8406 img_8408 img_8411 img_8415

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.