Drömmen tar form

posted in: Båtliv, Blogg | 0

Nu är Munin på gång. Båten som jag fått av Erland, mot att jag lovade att den inte skulle ligga och sakta ruttna bort, bli bortglömd… Som legat under en presenning i väntan på att jag skulle bestämma mig för att elda upp henne eller satsa på henne. Jag bestämde mig, jag satsar.

Hon är plastad nu. Snart sitter motorn på plats. Snart är det sommar. Då ska Munin och jag roa oss med att ordna båtutflykter.

Drömmen är att hjälpa stressade människor att hitta sitt inre välmående. Barn, vuxna, alla som behöver andas havsluft, elda en brasa och stirra ut mot horisonten i tystnad. Eller pilla med snäckor och tång.

Det drömmer jag om. Jag orkar i alla fall drömma nu. Det går mot bättre tider!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.