Hej!

Jag heter Kim de Bruin och jag erbjuder mitt hjärta, mitt öra, mina händer och min hjärna. Mitt kunnande, mina erfarenheter och mina förhoppningar. Min kärlek till naturen, till mina båtar och hållbar utveckling.

IMG_4753Jag bor i Grebbestad i norra Bohuslän, är inkännande och allvarlig, nyfiken med glimten i ögat och jag vill bidra till en värld där människor vågar växa sig modigare, ärligare och ännu mer empatiska.

Jag vet att konsten att lyssna är avgörande. Om ingen lyssnar på en, känner man att man måste man höja rösten. Till slut skriker alla.

Jag gillar inte skrikiga sammanhang. Prestation, penningjakt, karriär – jag har fått nog. Det gjorde mig sjuk, utmattad.

Man kan kanske säga att jag blev så sjuk så jag blev frisk.

Nu är jag frisk och stadig nog att inse att jag bara kan fungera precis som den jag är, varken mer eller mindre. Och jag vill bidra till en lite mer empatisk och hållbar värld.

Jag vill och kan bidra på flera sätt:

  • vara ett lyssnande medmänskligt öra
  • guida vandringar i Tanums kommuns vackra och skiftande natur
  • erbjuda båtturer i traditionell bohusjulle
  • leda turer eller möten i Tystnadens konst – stilla tankarna
  • fotografera
  • skriva krönikor, reportage, eller annat som är intressant
  • ordna turer till fornlämningarna i norra Bohuslän, leta efter spår av det “gudomligt feminina” (direkt översatt från engelska – The Divine Feminine), och samtala om vad vi ser

Jag har arbetat i flera år som legitimerad gymnasielärare i svenska och engelska, talar flytande holländska och gör mig förstådd på tyska.

Jag har gått en hel uppsjö med kurser inom personlig utveckling för jag vill ständigt lära mig mer.

Jag är väl medveten om att man inte ska börja alla meningar med “jag” och gör det bara därför. Men bara här 🙂

 

Välkommen till min sida!