UPPDATERING:

8e mars: Samling Greby gravfält kl 19 OBS INSTÄLLT  pga VÄDER    

På internationella kvinnodagen den 8e mars anordnas globala meditationer av Global Sisterhood för att bidra och stärka den våg av det ”gudomligt kvinnliga” som just nu sveper över jorden, vilket är otroligt glädjande.

Jag har länge bearbetat dessa värden inom mig, bland annat genom utbildningen Leadership for Graceful Living och nu vågar jag kliva fram och inbjuda till en systercirkel här i Tanum om intresse finns.

Det är min fasta övertygelse att moder Jord är i akut behov av balans mellan manligt och kvinnligt. Vi kan inte lösa de problem mänskligheten skapat med samma metoder som orsakade problemen. Det är åter dags, efter några tusentals år i glömska, för det kvinnliga förhållningssättet, den feminina visdomen, att få träda fram.

OBS Med manligt och kvinnligt menar jag ett tanke- och förhållningssätt och INTE män och kvinnor (kön). Men biologiskt är kvinnor livmoderbärare och har genom sin kropp lättare att komma i kontakt med den feminina energin. Vår samtid behöver kvinnor som uppnått inre balans mellan feminint och maskulint, som står stadigt och tryggt i sin feminina energi och som vågar använda sig av det i kärleksfulla syften.

Systercirklar spelar en viktig roll för de kvinnor som önskar hitta tillbaka till de feminina riter och gemenskapsuttryck kring nedärvd kvinnlig visdom under trygga former. Inte minst för att sedan ha mod och kraft att bekräfta männen i sin sunda manlighet.

Det spelar ingen roll vilken religion du har, vilken livsstil du har, vilka politiska värderingar du har – alla som kan enas kring de grundläggande överenskommelserna är välkomna.

Gå gärna in på länkarna i blått ovan och läs mer.

Ring 0703 171661eller maila info@bruin.se om du är intresserad eller bara har frågor.

 

Greby gravfält, Tanum. Många gravar, enbart pärlor och kammar och sländor funna i gravarna.