Kim de Bruin – inifrån och ut

Bakgrund:

Inflyttad från Holland till norra Bohuslän 1979 som 12-åring. Tre barn, utflugna. Utbildad gymnasielärare svenska och engelska.

Några års sjukskrivning för utmattning ledde till en inre resa som ledde till inre omställning och därmed till slut yttre förändring. Det är nämligen så ett förändringsarbete blir hållbar i längden – när den sker inifrån och ut.

Jag har alltid älskat att observera och analysera. Som barn; blygt, tyst. Som ung; förtvivlat, för att lära mig samspelets regler. Som vuxen; med framgång i vardagens ekorrhjul. Som utmattad; genom att släppa taget om allt jag trodde att jag visste. Nu; upptäckten av hur tankar och föreställningar inuti formar upplevelsen av den “yttre” världen.

Därav ordleken i firmanamnet “insight/inside out”: vi ser på den förmodade yttervärlden inifrån oss själva, och alltid speglar det vi ser därute vårt inre. Att resa inåt för att utvecklas är den bästa utbildningen livet kan erbjuda.

I många år har tankarna på att driva eget funnits. Nu är det dags. de Bruin insight out står på tre ben: språk, estetik och personlig utveckling. Från dessa tre ben utgår min verksamhet.

de Bruin erbjuder till att börja med bland annat: P1070836

Basen för verksamheten är Grebbestad, norra Bohuslän. Välkommen att kontakta mig!

Kim de Bruin